Hvad er Pendulering
og hvordan gør man:

Pendulering er, ved at have en tung genstand hængende fra en snor eller kæde, at få nogle svar fra Guder, ånder, skæbnen etc.. ved at de/det får pendulet til at bevæge sig på en bestemt måde, der betyder enten ja eller nej.
De fleste bruger et fornemt udformet pendul, men en snor og en møtrik, skrue eller mønt kan også bruges faktisk kan man bruge alt, bare det er tungere en snoren det hænger i.
Et flot pendul i messing, der er formet så det ender i en spids nedad, en flot krystal sten, der ligeledes har samme form som en omvendt dråbe, eller en plast genstand der er flot udformet med diverse mønstre er selvfølgelig lige så u-undværlig som et smykke i hvidguld til forskel for nøjagtigt det samme smykke i messing, er man til fine ting, er det, det der skal til, men en snor og en ring kan bruges, en møtrik i en kæde etc..
det er ikke pendulets form eller materiale der virker, men den energi der får pendulet til at bevæge sig, der er årsag til at det virker.

Pendulet er personligt og hjælper en til at oprette den nødvendige kontakt med sit ubevidste jeg eller den universelle kraft, ånder eller guder. Derfor er det vigtigt en gang imellem at rense sit pendul hvis andre mennesker har rørt ved det. Dette gøres ved at man med en sugende fornemmelse suger energien ud af pendulet, ved at tage en dyb indåndning samtidig med at man fokusere på at det er pendulet man trækker energi ud af , puster kraftigt ud mens man fokusere på at komme af med den uønskede energi. 

Ved at bruge pendulet, kan man opnå at få vigtige informationer, som ellers er utilgængelige.


Brug af pendulet:

Når man bruger pendulet kan man vælge om det er en bestemt ånd eller gud der skal svare, man kan også vælge at det er skæbnen der svare vilket giver det mest ærlige svar.

Hvordan bruger man et pendul?

1: Hold pendulet med den ene hånd så det hænger helt stille, og hold den anden hånd et stykke nedenfor pendulet.

2: Bed pendulet om at give dig, sit udslag for "ja" pendulet vil begynde at røre påsig, svinge enten frem og tilbage eller rundt i cirkel, med eller imod urets retning, og derefter spørg pendulet om sit udslag for "nej" og se hvordan det så bevæger sig.

Læg mærke til hvilke udslag den giver hvilken vej det drejer eller svinger, det er forskelligt fra person til person hvordan pendulet svare, for nogen er det modsat andre, (et ja hos mig kan være et nej hos dig) 

3: Nu kan du begynde at stille spørgsmål til pendulet, og se hvilket svar det giver.

 Husk at takke pendulet efter hvert udslag (svar).

Det er vigtigt at dit spørsmål er præsist formuleret, og kun skal besvares med et ja eller nej! Og at du tænker på noget helt andet eks. solen eller et lys, så snart du har stillet dit spørgsmål for ikke at påvirke pendulets udslag.
Når man tænker på det man har spurgt om, håber man på et hvist svar og vil ved at sende sin egen energi ind i pendulet. påvirke det til at give det svar man håber det vil give, derfor er det vigtigt at tænke på noget andet en det man har spurgt om.Ved mad/drikkelse undersøgelse "kan jeg tåle dette":

Hold pendulet hen over den udvalgte mad/drikkelse. Svinger pendulet i ja retningen kan du tåle maden/drikkelsen. Svinger pendulet i nej retning så hold dig fra denne mad/drikkelse, da din krop så ikke har godt af at indtage denne madvare/drikkelse

Ved spådom stil et spørgsmål hvor der kun kan svares enten ja eller nej på:

Svinger pendulet i ja retningen så ja. Svinger pendulet i nej retningen så nej. eks. består jeg min eksammen, får jeg gode karaktere, får jeg det job, vil han/hun komme til at lide mig, bliver vi kærester, går han/hun fra mig, får jeg løst mine penge sager, får jeg den uddannelse jeg ønsker mig, bliver jeg forfremmet i år, etc...Ved eftersøgning af personer/dyr/genstande(objekter):

Jo mere pendulet svingerer i ja retningen jo tættere på objektet er du! Jo mindre pendulet svingerer jo længere væk er du! Svinger pendulet i nej retningen, er du i en helt forkert retning, værelse, hus, byzone, land.

Det kan gøres over et kort, hvor man spørger pendulet "er objektet i det land" og så "i den by", når pendulet så har svaret ja, holder man pendulet hen over byen og lader hånden med pendulet langsomt scanne hen over kortet, ved at bevæge hånden langsomt i linier frem og tilbage ned af, det er vigtigt at pendulet holdes helt stille lige ned, når pendulet så begynder at lave udsving nærmer man sig objektet, man bevæger så hånden meget langsomt hen over det sted, hvor pendulet er begyndt at lave udsving og jo mere pendulet svinger jo tættere er man målet, og til sidst hen over eventuelt hus, man ved så at objektet er i det pågældene hus.

Man kan også gøre det ved at bevæge sig rundt i huset, værelset, byen etc.. prøv at holde pendulet så stille som muligt, når pendulet så begynder at lave udsving, så stå stille og se hvilken retning pendulet svinger ja eller nej! ved ja gå da videre langsomt og læg mærke til om pendulet svinger mere og mere eller om det svinger mindre og mindre, mere fortsæt i den retning, langsomt find den retning som giver større udsving igen, ved nej, spørg da pendulet om hvilken retning man skal gå, ved at først vende sig eksembelvis mod nord, så øst, så syd, så vest og der hvor pendulet svarre ja, den retning skal man gå i.Ved brug af pendulet til magi:

Når du udføre magi med pendulet tilkalder du universet ved at sige "universet magiske og største kræfter kom til mig", pendulet Svingerer så i ja retningen, når kræfterne er tilstede. Du siger så: " jeg befaler nu pendulet at udføre "X" handling" ( x står for hvad det måtte være du ønsker af magi, der skal udføres) eks. ønske om healing af dig selv eller andre, godt vejr, hævn (Hævn kan gi bagslag, komme tilbage til dig selv, så pas på med denne), penge, beskyttelse, mere magisk kraft, opmærksomhed, få det rigtige job/produkt / svar / internetside / menneske/ ferie / etc.., ja alt hvad man kan finde på at ville fremtrylle magisk, der er dog nogle simple universelle regler, du kan ikke vinde i lotto(øv) og pendulet kender ikke forskel på to kr. og 20 millioner, vinder du penge eller får penge på anden vis, vil pendulet give udslag, som hvis du vandt i lotto, så det er dumt at spørge om eller prøve at fremtrylle, da man bliver skuffet og sur på pendulet, hvis man ikke vinder. men den universelle kraft går ind for nøjsomhed, så derfor er det ikke lade sig gørligt at fremtrylle milioner på denne måde. (øv øv) men man kan fremtrylle penge til det man har behov for, mad, regninger ønsker, sålænge det ikke urealistiske ønsker.

Husk du får tilbage hvad du sender ud dobbelt op/ tregange igen (trefoldsloven), så pas på med hvad du beder pendulet om at skaffe.

Du kan også møde ubehagelige drille ånder hvis du prøver, at fremtrylle ånder, til at udføre onde gerninger eller på egoistisk hvis at få din vilje med pendulet. Egoisme= jeg vil have den bil/hus/kæreste han/hun har og det skal være hans/hendes bil/hus/kæreste, det er mig og ikke ham/hende der skal have det eller det. At ønske sig noget uden at unde, at andre måske får det i stedet, og så blive ond når de får det, i stedet for at ønske dem held med deres gave, er det samme som at stikke fingeren ind i ilden, man kan brænde sig slemt. er man ond kommer onde ting til en!

 Kærlig hilsen Gaia